Pop & Dance Festival

Vrijdag 30 juni 2017 - Horecapleinen Apeldoorn binnenstad

Het Pop & Dance Festival strijkt deze vrijdag voor haar allereerste editie neer op de horecapleinen in de Apeldoornse binnenstad. Na een succesvolle Nacht van Apeldoorn 2017 slaan de horecaondernemers wederom de handen ineen...
Resultaat: een gloednieuw muzikaal stadsfestival!

Pop & Dance Festival Apeldoorn binnenstad

Het programma is bekend

Het Pop & Dance Festival heeft een aantrekkelijk en divers programma. Het Raadhuisplein en het Leienplein beginnen rond 17.00 uur al met sfeervolle muziek voor bij de borrel. Vanaf 20.00 uur gaan de volumeknoppen op het Caterplein, Beekpark en Kapelstraat open.

Groovy en Hollands

Op het Raadhuisplein begint de avond met soul, jazz en funk van Leo & Friends. Later op de avond ga je onder leiding van dj Roomer & Rep terug naar ‘the old grooves’. Op het Leieplein begeleidt Dr. Music het diner en kan je aansluitend uit je dak met Grooving welke covers uit de jaren ’70, ’80 en ’90 ten gehore brengt. Dj Feike sluit hier de avond af.

Lekker Hollands: H6 in de Kapelstraat

Ben je meer van de Hollandse hits en houd je van meezingen? Dan moet je ‘Kapelstraat zingt H6’ echt niet missen. Dj Michelski zorgt ervoor dat het in deze straat uitdraait op een groot meezingfestijn.

Stevige Dance

Voor de stevige dance moet je op het Caterplein zijn. Op de kop van het plein wisselen DJ Dickson met MC Squad en deejays Sander, Tieke en DJ G. elkaar in razend tempo af. Als slotact staan Diaz & Bruno live op de bühne. Tegelijk vindt je op het centrale podium acts van de resident dj van Summerloverz Bart Subtle en GIOCATORI. Deejayduo Playheart en dj Onderkoffer sluiten de avond op het hart van het horecaplein af.
Het podium aan het Beekpark presenteert The Boy Next Door en Artistic RAW. De populaire Billy the Kit zorgt hier voor een knallend einde van het festival.

Meer informatie?

Bekijk de facebookpagina.