Pop & Dance Festival

Vrijdag 6 juli 2018 - Apeldoorn binnenstad


Na een succesvolle Nacht van Apeldoorn staat de binnenstad op vrijdag 6 juli opnieuw in het teken van een groot muzikaal evenement. Voor de tweede keer wordt dan namelijk het Pop & Dance Festival georganiseerd op de horecapleinen- en straten in het centrum van Apeldoorn.

 

Divers programma

Het festival begint vrijdagmiddag al op het Raadhuisplein rond 17:00 uur met de vrijdagmiddagborrel. De band YourS zorgt daar, met zelfgeschreven songs en covers een mix van soul, funk, blues en rock, voor een heerlijke start van het festival. Vanaf 20.00 uur maakt dj Rep Ringel er met de muziek van toen en de beats van nu, het feest compleet. 

 

Ook in de Kapelstraat begint het feest op tijd. Vanaf 19.00 uur is daar David Ghetto ‘in the house’. Deze inmiddels 50-jarige dj uit Venlo weet dus als geen ander hoe hij een straat op z’n kop moet krijgen. Bij het Stadscafé geniet je vanaf 20:00 uur van liveband Sabien & Richard begeleid door een handtrommel. Aansluitend nemen dj’s Grey Fox, Dusty Gloves, Dvncan, Solid Will en Julian Black om beurten bezit van het podium om het publiek van wat flinke beats te voorzien.

 

Op het Caterplein treden, naast de lokaal bekende dj’s, ook ‘Ouwe Jongens Krentenbrood’ op, bestaande uit DJ Glenn B en Carlos Barbosa. Verwacht een perfecte mix van 90’s en 00’s in een verrassend nieuw jasje. Op het Leienplein wordt je getrakteerd op de spetterende live-act Sax with the DJ: een waanzinnige combinatie van dj’s en muzikanten met allen een eigen karakter, maar samen sterk door verschillende stijlen en instrumenten.

Pop & Dance Festival Apeldoorn binnenstad

 

Kortom: bij het Pop & Dance Festival is er voor ieder wat wils. Van groovy tot Hollands en van dance tot disco! Schud die heupjes maar los!

 

Meer informatie?

Bekijk het evenement op Facebook >>