Plato Live presents: Bert Heerink

Op vrijdagmiddag 28 september wordt je bij Mansion24 op het Leienplein getrakteerd op een optreden van muzikant Bert Heerink. Heerink draait al decennialang mee aan de top van de Nederlandse rock. Tussen 17:00 en 18:00 uur zal hij enkele nummers ten gehore brengen van zijn nieuwe album "Officially (G)Old. Gratis toegang!

 


Bert Heerink

Bert Heerink als zanger van de groep Vandenberg met de single  "Burning Heart" en solo artiest met 'Juli July" diverse grote hits Na succesvolle solo albums is Bert nog steeds een veel gevraagd zanger. Zijn nieuwe album 'Officially (G)Old'' is een afspiegeling van Bert's carrière en dus vind je nummers van en met Jan Akkerman, Disney, Kayak, Vandenberg, Royal Flush, Pink Floyd Project, Threshold en vele meer.

 

36 months Mansion24

Mansion24 is een winkel waar zowel menswear, accessoires, café, music by Plato, midcentury furniture, kapper en events onder één dak gepresenteerd. Onder de noemer Plato Live vinden regelmatig diverse muziekoptredens en boekbesprekingen plaats.  Mansion24 bevindt zich op het Leienplein en is open van woensdag t/m zondag. 

 

De winkel pakt tot en met eind oktober uit met diverse activiteiten en events rondom het driejarig bestaan. Op vrijdag 28 september wordt er o.a. een vrij-mi-borrel georganiseerd en is de wedstrijd van Rico Verhoeven live op groot scherm te volgen. Beiden gratis toegang. 

 

Meer informatie over de winkel en het programma?

Ga naar de website van Mansion24 >>