Pepernotenfabriek Van Delft gaat op dinsdag 10 oktober open in Apeldoorn

In het pand aan de Hoofdstraat 69 in Apeldoorn opent op dinsdag 10 oktober een nieuwe vestiging van Pepernotenfabriek Van Delft. Het is de 33ste Van Delft-winkel in Nederland. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Franchisenemers Michel Vroon en Gerry Poster kijken uit naar de opening van hun nieuwe winkel. Pepernotenfabriek Van Delft is een pop-up formule. Michel Vroon: ‘’Op 31 december leveren wij de sleutel weer in.’’ Tot die tijd kun je genieten van de 50 smaken die te vinden zijn op de pepernoten menukaart. 

Van Delft Pepernotenfabriek Apeldoorn binnenstad
(Gerry Poster en Michel Vroon)

Hemelse smaken

Van tompouce tot appeltaart en karamel-zeezout en de vertrouwde kruidnootjes. Ook lactosevrije, glutenvrije en biologische pepernoten vind je in deze ‘fabriek’. Michel Vroon: ‘Wij verkopen ook hemelse kruidnoten. Het receptuur is gemaakt door sterrenchef Rik Jansma.’’ Daarnaast staan er ‘wereldse’ smaken op de kaart, zoals sweet chili en Sri Lanka kruiden. ‘’Die zijn lekker bij de borrel’’, aldus Vroon.

Van Delft Pepernotenfabriek Apeldoorn binnenstad


Over Pepernotenfabriek Van Delft

Van Delft uit Harderwijk is al sinds 1880 ‘hofleverancier van Sinterklaas’ waar het pepernoten betreft. Van iedere 100 in Nederland verkochte pepernoten komen er ongeveer 70 uit deze bakkerij, die de grootste en oudste pepernotenfabriek ter wereld is. De laatste jaren heeft het bedrijf tal van nieuwe luxe pepernoten geïntroduceerd.