Overdekt winkelen

Apeldoorn is een populaire winkelstad. Dat is niet voor niets, het centrum kent een groot en veelzijdig winkelaanbod. De Hoofdstraat mag zich al jaren de langste winkelstraat van Nederland noemen. In de Hoofdstraat vind je de grote ketens maar ook exclusieve boetiekjes en overdekte winkelcentra. Op zoek naar de perfecte jeans, een mooi jurkje of leuke accesoires? Dan ben je in Apeldoorn helemaal op je plek. Apeldoorn heeft in de binnenstad twee overdekte winkelcentra: De Korenpassage en het grote overdekte winkelcentrum Oranjerie.


Winkelcentrum Oranjerie

Winkelcentrum Oranjerie is het grootste winkelcentrum van Apeldoorn. Het overdekte complex telt maar liefst 60 winkels en biedt een ruim aanbod verschillende soorten artikelen. Voor ieder wat wils dus! Van mode tot cadeau-artikelen, speelgoed en interieurideeën tot luxe kookwinkels en etenswaren. Door de aanwezigheid van verschillende plekken waar je kunt neerstrijken voor een lunch of een drankje kun je er ook heerlijk ontspannen. Daarnaast worden er regelmatig gezellige evenementen georganiseerd. Houd daarom de binnenstad uitagenda goed in de gaten! 


De Korenpassage

De Korenpassage dient niet alleen als doorgang tussen de Mariastraat en de Korenstraat. Deze passage is een oase van rust, de ideale plek om bij te komen van het winkelen met een kop koffie of een high tea. Je vindt er geen grote ketens maar juist boetiekjes voor de liefhebbers. Zoek je dus iets unieks? Dan is de Korenpassage een uitstekend alternatief.