Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Word jij Apeldoorns Next Green Model?

Tijdens de Green Week van 5 t/m 13 oktober staat de binnenstad in het teken van duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Tijdens deze week worden er fair trade en eerlijke producten uitgelicht en stimuleren we een meer duurzame manier van leven en ondernemen. Bovendien zijn we op zoek naar Apeldoorns Next Green Model!

 

 

Apeldoorns Next Green Model

Op zaterdag 6 oktober worden de welbekende Fashionshow in de Korenstraat en Apeldoorns Next Green Model gecombineerd in één event. Tijdens deze modellencasting en contest gaan we in samenwerking met 4Modelz op zoek naar Apeldoorns meest ‘Green’ model. Je loopt over een heuse groene loper, er worden foto’s van je geschoten en je wordt uiteraard beoordeeld door een jury.

 

De groene loper wordt uitgelegd op een catwalk die loopt vanaf Hilfiger Denim tot het einde van de straat. DJ Julian zorgt voor passende muziek en dansers van Tim Kolenhof voeren tussentijds een show op. Denk van tevoren na over wat duurzaamheid voor jou betekent en hoe jij je steentje bijdraagt aan het milieu. Ook je kledingkeuze kan invloed hebben op hoe je beoordeeld wordt door de jury. 

 

Winnen

De winnaar of winnares wint een contract bij 4ModElz en loopt volgend jaar mee over de runway van de Dutch Sustainable Fashion Week in Amsterdam. Een deel van de deelnemers aan de contest loopt de laatste show van ‘Fashion@Korenstraat’, later die zaterdag.
 

Voorwaarden

  • Je bent tussen de 14 en 22 jaar oud
  • Je hebt een minimale lengte van 1.72 (vrouw) of 1.83m (man)
  • Je bent beschikbaar op zaterdag 6 oktober 2018
     

Aanmelden

Wil je meedoen aan de modellencontest of droom je er al jaren van gescout te worden? Dan is dit je kans! Meld je aan door een mail met foto en motivatie te sturen naar info@4modelz.nl en wie weet loop jij zaterdag 6 oktober over de groene runway.


 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!