Mosselparty in de binnenstad

Een smulspektakel in de openlucht! De 'mosselparty' is al jaren een begrip in Apeldoorn. Op donderdag 24 augustus is er een grote mosselparty op het Leienplein. Schuif je liever aan op het Caterplein? Dat kan op dinsdagavond 29 augustus. Van tevoren aanmelden is noodzakelijk.

Mosselparty Leienplein

Vanaf 18.00 uur kun je genieten van het Zeeuwse goud. De mosselen worden geleverd door Fish 'n Food aan de Asselsestraat. Tot een uur of 22.00 uur kun je genieten van onbeperkt verse mosselen met stokbrood, friet, sauzen en frisse salades. Kosten: € 17,50 per persoon. Bij slecht weer is er uiteraard een passend alternatief. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Gasterij Leienplein, Diyar, Nieuws van Apeldoorn, Van Veldhuizen, Café Tapas de Buren & Mansion24.

Mosselparty Caterplein

Op dinsdagavond 29 augustus staat het Caterplein in het teken van de jaarlijkse mosselparty. Le Baffon bereidt de mosselen op professionele wijze. Voor iedereen die geen mosselen lust maar wel graag mee wil is er een sateetje. Voor € 17,50 per persoon krijg je een broodje vooraf, onbeperkt mosselen, friet en sauzen. Vanaf 17.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Confetti, Ale House, Willy's, De Zaak, De Kleine Generaal en Le Baffon.