Komt In Actie in de binnenstad!

Wil je graag in actie komen voor 3FM Serious Request? Dat kan! Hieronder vind je een lijst met Kom In Actie's uit de binnenstad waarvan de opbrengst naar 3FM Serious Request gaat.
Van bussiness night out's en veilingen tot benefietconcerten en kerstbomen kopen.

 

FEM! Business Night Out voor Serious Request

Maandag 20 november 19:00 - 23:00
Ovvice
Roggestraat 111

FEM! Business Night Out is een inspiratie avond voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Tijdens de avond kunnen zij live interviews bijwonen met een inspirerende vrouw, masterclasses volgen, een modeshow bijwonen, een portretfoto laten maken en nog veel meer. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een welkomstdrankje en aan het einde van de avond verlaat iedereen het event met een leuk gevulde goodiebag. De opbrengst van het event is voor Serious Request.
Bestel hier je tickets en bekijk hier de 3FM Kom In Actie pagina.

 

FEM Business Night Out voor Serious Request

 

Voor elkaar Veiling door D66 Apeldoorn

Vrijdag 24 november 20:00 - 00:00
't Caféetje van Marja
Hoofdstraat 166

Op vrijdagavond 24 november organiseert D66 Apeldoorn de 'Voor-elkaar-Veiling' in cafeetje van Marja. Tijdens de avond worden opmerkelijke diensten en voorwerpen geveild waarbij de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan Serious Request. Tijdens de avond zorgt de Apeldoorn voor Serious Request Band, bestaande uit diverse Apeldoornse muzikanten, voor de nodige muzikale opluistering. Ook zal Jan Terlouw Junior en The Nightclub een optreden verzorgen, tijdens deze gezellige avond. Dit wordt afgewisseld met sprekers met een bijzonder thema. Daarnaast zijn landelijke, regionale en lokale prominenten uitgenodigd.
Bekijk hier de Facebook pagina en hier de 3FM Kom In Actie pagina.

 

Voor Elkaar Veiling D66 Apeldoorn

 

RequeZt voor Serious Request

Zaterdag 25 november 21:00 - 00:00
Artcafé Sam Sam
Van Kinsbergenstraat 17

Deze avond staat weer vol in het teken van heerlijke muziek, dansen en meezingen met RequeZt! Geheel vrijblijvend kan een bijdrage worden geleverd aan het goede doel van Serious Request. Doneren kan via de 3FM Kom In Actie pagina, maar ook op de avond van het optreden zelf. Bekijk hier de Facebook pagina.

 

RequeZt voor Serious Request

 

Veiling in Winkelcentrum Oranjerie

Koopzondag 10 december
Winkelcentrum Oranjerie
Oranjerie 265

Winkelcentrum Oranjerie Apeldoorn komt in actie voor 3FM Serious Request! Dit doen ze door een veilig te houden in het winkelcentrum op 10 december 2017.
Houd voor meer informatie de 3FM Kom In Actie pagina in de gaten, ook als je de veiling wilt sponsoren!

 

Veiling

 

Kerstbomenverkoop op Leienplein

Vrijdag 15 december t/m koopzondag 17 december
Leienplein

Van vrijdag 15 december t/m zondag 17 december wordt op het Leienplein Apeldoorn uitgepakt met een kerstbomenactie. De opbrengst van alle kerstbomen gaat rechtstreeks naar de Stille Ramp. Dit is een gezamenlijk initiatief van de ondernemers op het Leienplein.
Bekijk hier de 3FM Kom In Actie pagina.

 

 

Muziek Loop

Zaterdag 16 december 13:00 - 14:30
CODA Museum
Vosselmanstraat 299

GIGANT komt in actie voor 3FM Serious Request! En wel met een Muzikale Loop (spreek uit als loep). Muzikanten, zangers, dichters (amateurs en professionals) spelen en zingen een steeds repeterende, korte melodie, gemaakt door componist Wijnand van Klaveren en op onnavolgbare manier van tekst voorzien door stadsdichter Aad van der Waal.

Je kan meedoen als je zingt, kan spreken of een instrument bespeelt. Alle instrumenten of zangers zijn welkom, op alle niveaus.

Je zoekt sponsoren voor zoveel mogelijk rondjes van deze muziekloop. Het liedje duurt niet lang, dus je kunt er flink wat van spelen. Meld je hiervoor aan bij a.jansen@gigant.nl, dan wordt de muziek met een instructiefilmpje naar je toe gestuurd.

Bekijk hier de 3FM Kom In Actie pagina.

 

 

Serious Orkest

Zaterdag 16 december 15:00 - 16:30
CODA Museum
Vosselmanstraat 299

De Apeldoornse Jeugdorkesten (A-JO) komen met Serious Orkest in actie  voor 3FM Serious Request: MAESTRO!, in samenwerking met CODA Museum en GIGANT, markant in cultuur. Op zaterdagmiddag  gaan vijf bekende Nederlanders en Apeldoorners, waaronder burgemeester Berends van Apeldoorn, de uitdaging aan om een groot Jeugdorkest te dirigeren, met hulp van een deskundigenpanel. Stadsdichter en theatermaker Aad van der Waal zal dit evenement in goede banen leiden. Tijdens de actie wordt bij het aanwezige publiek geld ingezameld. De organisatie en de deelnemers hopen dan ook op massale aanwezigheid (en gulle donaties) van publiek.

Bekijk hier de 3FM Kom In Actie pagina.

 

 

 

Serious Xmas Party

Zaterdag 16 december 19:00 - 23:30
Podium Gigant
Nieuwstraat 377

Dit jaar wordt met veel trots voor de zesde keer de Serious Xmas Party georganiseerd. Kortom een echte Apeldoornse traditie! De Serious Xmas Party is een groots en verrassend popevent ten bate van de landelijke actie Serious Request. Dit event wordt georganiseerd door de Apeldoornse band Carve, in samenwerking met vele landelijk en lokaal bekende artiesten. En zonder de vrijwillige inzet van deze muzikanten en de betrokken vrijwilligers zou dit muzikale feest niet bestaan. Het programma is ieder jaar enorm gevarieerd; van singer-songwriters tot opzwepende rock. De toegangsprijs voor de Serious Xmas Party komt in zijn geheel ten goede aan Serious Request.

Bekijk hier de website van Serious Xmas Party en koop je kaartjes, er is ook een Facebook pagina en de 3FM Kom In Actie pagina.

 

 

Serious Plein Party

Zaterdag 16 december t/m 24 december
Raadhuisplein

Zaterdag wordt  met veel trots voor de zesde keer in Apeldoorn de Serious Xmas Party georganiseerd (bekijk de informatie hierboven). Dit jaar wordt er een tweede podium gestationeerd op het Raadhuisplein in Apeldoorn. GIGANT laat het gehele bedrag voor alle diensten die zij verlenen ten goed komen aan 3FM Serious Request. In de periode van zaterdag 16 december t/m zondag 24 december wordt op het Raadhuisplein één groot feest gemaakt met nationale en vooral regionale bands, dj’s en acts in de hoofdrol. Waarbij alle genres en kunstvormen welkom zijn.

Bekijk hier de 3FM Kom In Actie pagina.

 

 

ING Apeldoorn fietst voor Serious Request

Dinsdag 21 december start: 08:00
Van Bijlmerplein 888 te Amsterdam naar Stationsstraat 178 te Apeldoorn


ING Apeldoorn komt in actie voor 3FM Serious Request! Ze zullen een tocht van maarliefst 85 kilometer (!) afleggen per fiets van het ING Hoofdkantoor in Amsterdam naar het ING Kantoor in Apeldoorn. Wil jij deze deze prestatie sponsoren? Bekijk dan de 3FM Kom In Actie pagina en klik op 'Doneer!'.

 

 

24 Uur rollades knopen

Donderdag 21 december 15:00 tot vrijdag 22 december 15:00
Hoofdstraat

Jan Willem Doppenberg, docent bij SVO vakopleiding food, zal maarliefst 24 uur achter elkaar op de hoofdstraat van Apeldoorn rollades knopen. De ambachtelijke rollades zijn € 15,- per stuk. Je kunt de rollades van te voren bestellen door een mail te sturen naar: j.doppenberg@svo.nl, maar ze zijn natuurlijk ook gewoon ter plekke te krijgen!

Bekijk hier de 3FM Kom In Actie pagina.