Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Kerstbomenverkoop op het Leienplein

Van donderdag 6 t/m donderdag 20 december 2018

 

Van 6 t/m 20 december is het Leienplein de plek waar je moet zijn als je een kerstboom wilt scoren. De ondernemers op het plein slaan de handen ineen en organiseren een kerstbomenverkoop in de binnenstad. Je koopt hier je kerstboom met óf zonder kluit. De kerstbomenverkoop is een initiatief van Het Nieuws van Apeldoorn,  M’Joy, Firma van Veldhuizen, Mansion24 en Cafe de Buren.

Stichting Feestneus

Een mooie kerstboom scoren én tegelijkertijd het goede doel steunen: het past perfect in de kerstgedachte. En daar waar de opbrengst van de verkoop vorig jaar nog ten goede kwam aan 3FM Serious Request, is er dit jaar gekozen voor een lokaal goed doel. Stichting Feestneus vindt het belangrijk dat ieder kind zijn verjaardag kan vieren en helpt Apeldoornse minimagezinnen om van de verjaardag van hun kind tóch een feestje te maken. 

Het prijskaartje

Fijnspar 1.00 - 1.50 cm €17,50

Zilverspar 1.50 - 1.75 cm €25,-

Nordmann 1.50 - 2.00 cm €29,99

Data en tijden

Vanaf donderdag 6 december t/m donderdag 20 december kun je je boom kopen op 't plein. Op de volgende tijden kun je terecht:

 

do t/m za - van 10.00 tot 20.00 uur

zo t/m wo - van 13.00 tot 18.00 uur

 

 


Winterfair in de binnenstad

In het weekend van 15 en 16 december staat de Apeldoornse binnenstad garant voor een hoop sfeer en gezelligheid tijdens de jaarlijkse Winterfair. Op de verschillende straten en pleinen ontstaan meterslange slingers van gezellige houten kraampjes, vuurkorven, leuke koopjes en winterse lekkernijen. Meer weten? Bekijk het overzicht >>

 


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!