Uit in de binnenstad van Apeldoorn

De sfeervolle binnenstad van Apeldoorn kent een rijke verzameling restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden. Onderbreek het shoppen voor een uitgebreide lunch in één van de lunchrooms en eetcafés in de binnenstad. Of combineer een avondje uit met een heerlijk hapje eten in één van de vele restaurants. ’s Avonds kun je in het centrum van Apeldoorn ook uitstekend terecht in de vele gezellige bars, cafés en andere uitgaangelegenheden.  


Restaurant Twenty2

Graag willen wij onze liefde en passie voor ons vak met u delen door u mee te nemen op een culinair avontuur. Wij werken met verse, pure en biologische seizoensproducten. Ook onze wijnen worden met zorg geselecteerd. Lid van Slowfood Nederland.
meer lezen...

Kaldi

Al vele jaren een vertrouwd adres voor de liefhebber van koffie en thee in Apeldoorn en omstreken. Koffie en thee is bij Kaldi beleving en dat uit zich in de kwaliteit waar u als klant van kunt genieten. U kunt bij Kaldi Apeldoorn zowel binnen als buiten op het terras in een gezellige ambiance genieten van uw hapje en drankje, vergezeld door een krantje of magazine (gratis wifi). Daarnaast is Kaldi winnaar van Koffie Masters 2015. Kwaliteit verzekerd dus!
meer lezen...

Goed Proeven

In pop-up lunchroom Goed Proeven kan je terecht voor ontbijt, lunch, drankjes en koffie. Ook het terras is geopend!
meer lezen...

Bonita Food

Bonita Food is gevestigd aan de rand van het Caterplein in Apeldoorn. Deze gezellige straat van Apeldoorn is begin van het uitgaande publiek die veel wordt bezocht. Wij bieden aan onze gezellige Fastfood Restaurant heerlijke gerechten voor een eerlijke prijzen.
meer lezen...

New Asia

Bubble Tea & Snacks (Bubble Tea is een combinatie van thee, melk en/of vruchtensiroop en popping boba. Als je op een Popping Boba bijt, geniet je direct van een heerlijke smaakexplosie in je mond.) En Vietnamese loempia.
meer lezen...

Hathai

Hathai Apeldoorn is voor liefhebbers een begrip in Apeldoorn. Jarenlang bekend aan de Asselsestraat echter inmiddels in de Hoofdstraat 164 van Apeldoorn. Hathai Apeldoorn is er voor een uitgebreid menu maar ook voor een snelle hap.
meer lezen...


De Wilde Pieters

Onze keuken biedt bijzondere Mediterrane gerechten, die u kunt eten zoals u dat wilt. Traditioneel als voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht of verrassend als proeverij. Misschien wel als een combinatie van beiden.
meer lezen...

Claudio's IJssalon

Claudio’s ijssalon is in 2017 door het ambachtelijk IJsvakcentrum, dé branchevereniging van de ambachtelijk ijsbereiders van Nederland, benoemd tot 2e beste ijssalon van Nederland. Bij Claudio’s ijssalon in het authentieke pand aan de rand van de binnenstad van Apeldoorn koop je niet zomaar een ijsje. Claudio maakt dagelijks vers ijs op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten én dat proef je! Je kunt kiezen uit maar liefst 48 smaken en iedere week worden de vaste smaken aangevuld met de wisselende smaken, zodat een bezoek aan Claudio’s steeds weer een verrassing is! Naast het dagelijks bereiden van vers ijs maken zij ook heerlijke ijscoupes en milkshakes. Ook voor een traditionele Italiaanse espresso of cappuccino ben je hier aan het goede adres.
meer lezen...

Witteveens Brasserie

Witteveen’s Brasserie aan de Markt wordt gerund door Fred Witteveen, samen met zijn enthousiaste medewerkers. In de brasserie worden vooral eerlijke producten gebruikt... en dat proef je. Bij Witteveens voel je je thuis dankzij de fijne huiskamersfeer en fantastische service!
meer lezen...

Pizza Sandro

Pizzeria, afhaal- en bezorgservice van pizza's en pasta's. Al tweemaal als beste getest!
meer lezen...

Café Tapas de Buren

De Buren café en tapas is gelegen aan het Leienplein, het gezelligste plein van Apeldoorn. Gezellig borrelen en tapas eten in een ongedwongen sfeer. Laat u verwennen door ons personeel en de uitstekende keuken!
meer lezen...

Hotel et le Café de Paris

Hotel et le Café de Paris. Hotel Grand Café & restaurant. Lunch, borrel en diner in Frans-Engelse stijl met één van de grootste terrassen in centrum Apeldoorn. Voor 10 tot 200 personen weten wij een verrassende invulling te geven voor uw bijeenkomst, zakelijk of privé. Enige hotel in het hart van de stad.
meer lezen...

Proeflokaal De Kater

Proeflokaal De Kater aan de Hoofdstraat (ter hoogte van Caterplein) is zeven dagen per week te huur voor vergaderingen, borrels, diners en feestavonden. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar.
meer lezen...

Spicebrush De Proeverij

Welkom bij restaurant Spicebrush de Proeverij. Uit ons aanbod voorgerechten stelt u zelf uw proeverij van drie samen. Combineer dus oneindig tot u de perfecte selectie heeft gevonden. Deze drie gerechtjes presenteren wij u vervolgens op één bord. Aan u de keuze, iedere gang opnieuw.
meer lezen...

Club Seven

Apeldoorns nieuwste club! Club Seven is voorzien van het nieuwste van het nieuwste. Een goed geluidssyteem en een mooie grote dansvloer. Je kunt hier terecht voor de beste urban en dance van Apeldoorn!
meer lezen...

Proef-Locaal Het Achterom

Proef-Locaal Het Achterom, met prachtige ommuurde binnentuin, is een gemeentelijk monument dat is gevestigd in een steeg midden in het centrum van Apeldoorn. In Het Achterom wordt wekelijks het ambachtelijke speciaalbier Veluwse Schavuyt gebrouwen. De Veluwse Schavuyt staat op de tap bij Proef-Locaal Het Achterom en is ook verkrijgbaar in diverse formaten flessen en cadeauverpakkingen.
meer lezen...

Friethuys MAJO

Friethuys MAJO is gevestigd op aan het Marktplein van Apeldoorn. Ze maken er van Hollandse aardappelen lekkere verse friet. De eerste vestiging van Friethuys MAJO t in Harderwijk kwam uit op plaats9 in de AD Friettest. Kwaliteit staat voor Friethuys MAJO op nummer één. Dezelfde kwaliteit is nu ook verkrijgbaar in Apeldoorn. Tot snel bij Friethuys MAJO!
meer lezen...

De Kleine Generaal

Een gezellig bruin pop & rock cafe midden op het Caterplein in Apeldoorn. Met lekkere speciaal biertjes, goede muziek en een hoop gezelligheid!
meer lezen...

Délifrance Apeldoorn

Gezellige lunchroom midden in het centrum van Apeldoorn. Délifrance verzorgt graag ontbijt, lunch, een high tea of gezellige koffie met iets lekkers. Uiteraard wordt alles vers bereid en wordt het stokbrood de hele dag door voor jou gebakken, waardoor je ieder moment van de dag kunt genieten van verse producten.
meer lezen...