Een selfie op je cappuccino bij Kaldi

Altijd al een cappuccino met daarop een afbeelding van jezelf of je partner willen drinken? Het kan! En wel bij Kaldi koffie & thee in de Paslaan. Een primeurtje in de binnenstad!

 


Selfieccino

Je hebt ongetwijfeld wel eens gezien hoe barista's de meest mooie creaties tevoorschijn toveren op het melkschuim van je cappuccino. Maar er is iets nieuws! Vergeet hartjes, blaadjes en dieren en maak kennis met de nieuwste en razend populaire trend in koffieland: de 'selfieccino'. Een fijne kop cappuccino met daarop een heuse afbeelding van je partner, je kind of jouwzelf geprint. Cappuccino met vleugje narcisme... Zo leuk!

 

Jouw koppie op je koffie

Vanaf vandaag kun je bij Kaldi in de Paslaan dus een heuse afbeelding van jezelf op het melkschuim van je cappuccino laten printen. Het werkt als volgt: het personeel van Kaldi maakt ter plekke een foto van jou (of iemand die je bij je hebt), zet deze over naar een speciale printer die het vervolgens op een cappuccino drukt. Na een paar seconden wachten is jouw persoonlijke cappuccino klaar.

 

Goed om te weten: Kaldi heeft het apparaat slechts tijdelijk ter beschikking en gebruikt 't apparaat aankomend weekend tijdens de Winterfair in de binnenstad >>

 

Project Waterfall

Voor een selfieccino betaal je bij Kaldi een vrijwillige bijdrage van minimaal €0,75 bovenop de reguliere prijs van een cappuccino, maar je bent uiteraard vrij om meer te geven. De opbrengst komt ten goede van Project Waterfall. Met dit project worden sanitaire voorzieningen, schoon drinkwater en onderwijs gerealiseerd in de gemeenschappen in Ethiopië waar koffiebonen worden geteeld. Het doel van alle 29 Kaldi vestigingen in Nederland is om gezamenlijk €20.000 euro voor dit project op te halen. Prachtig toch?

 


Kaldi koffie & Thee

Kaldi is gevestigd aan de Paslaan 2. Naast koffie en thee vind je er een lunchroom, een fijn terras buiten, verse bonbons en ander zoetwaar, koffiemachines en eigenlijk alles wat je nodig hebt om een heerlijk bakje koffie te zetten. Een bezoekje meer dan waard! Adres: Paslaan 2.

 

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
(Koop)zondag* 12.00 - 17.00 uur
(*in december elke zondag geopend!)