Apeldoorn Binnenstad trapt Concours d'Élégance af!

 

Van 29 juni tot 1 juli aanstaande is Apeldoorn drie dagen lang het internationale centrum van de mooiste auto's tijdens het Concours d'Élégance Paleis Het Loo.

Het startschot van het evenement wordt gegeven op vrijdag 29 juni op het Marktplein met ruim 20 oldtimers. Op woensdag 20 juni, de week voorafgaand aan het evenement, vindt er op het Raadhuisplein een heuse trapautorace plaats voor kinderen. Deelname is gratis!

 

Pedal Car Race voor de jongste racefans

Tegenwoordig droomt iedere jonge autoliefhebber er van om de nieuwe Max verstappen te worden. De eerste stappen in die richting kunnen op woensdag 20 juni worden gezet. Dan vindt vanaf 13:30 uur een trapautorace plaats op het Raadhuisplein in Apeldoorn.  Kinderen van vier tot acht jaar kunnen tegen elkaar racen en kijken wie er het eerst over de finish eindigt. Aanmelden voor de Pedal Car Race kan via mailto:info@classicevents.nl . Enige haast is geboden, het aantal plekken is beperkt!

  • Race 1: 13:30 uur (4-5 jaar)
  • Race 2: 13:50 uur (6-7 jaar)
  • Race 3: 14:10 uur (8 jaar)

Start met Veluwsche Oldtimerclub op het Markplein

Ruim een week nadat de stofwolken van de trapautorace zijn opgetrokken, vindt het internationale Concours d’Élégance plaats in de tuinen van het Paleis Het Loo. De aftrap voor dit evenement vindt ook plaats in hartje Apeldoorn: op vrijdag 29 juni om 11.00 uur verzamelen zo’n twintig oldtimers van de Veluwsche Oldtimer Club zich op het Apeldoornse Marktplein om met wethouder Jeroen Joon naar Paleis Het Loo te rijden voor de feestelijke opening van het concours.


Win 2 kaarten voor Concours d'Élégance

Doe mee aan onze Facebookactie en maak kans op de 2 kaarten voor dit unieke autoklassiekersevenement.