Chique & Classy shoppen in het centrum

Apeldoorn heeft dan misschien geen P.C. Hooftstraat, maar wel een rijk aanbod aan leuke adresjes voor het hogere segment. Voor nét dat beetje extra...

 

Glitter & Glam bij VLVT

De van oorsprong Amsterdamse modezaak VLVT opende vorige zomer voor het eerst de deuren van hun nieuwe boetiek in de Korenstraat. VLVT (spreek uit als Velvet) is luxe winkel waarin een zorgvuldig geselecteerde collectie merkkleding voor vrouwen wordt verkocht en waarAls je van glitter en glamour houdt, ben je hier aan het juiste adres. Met merken als o.a. Elisabetta Franchi en Notes du Nord is deze boetiek een bezoekje meer dan waard.

maar ook bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode. Eigenaar Hugo Vis: “We verkopen kleding in het midden en hogere segment van mooie Italiaanse merken.”

Korenstraat 11

 


De laatste mode vers van de catwalk bij Hilfiger Denim

De kleding van de talloze collecties van Tommy Hilfiger is te beschrijven als klassiek met een coole, casual twist en een vleugje elegantie en luxe. In de store in de Korenstraat zul je dan ook ongetwijfeld slagen als je op zoek bent naar kleding in het hogere segment. 

 

Korenstraat 1

 


Hoogste kwaliteit sieraden bij Van Hell Juweliers

Met ruim 80 jaar ervaring en sieraden van toonaangevende ontwerpers, horloges van topmerken en prachtige trouwringen is een bezoekje aan Van Hell Juweliers een gouden zet!

 

Hoofdstraat 120B

 


Anna van Toor

Stijlvol en elegant

Van modeliefhebbers voor modeliefhebbers: daar draait het om bij Anna van Toor. Met een uitgebreide collectie aan stijlvolle, sportieve en eigentijdse kleding kan iedere vrouw hier slagen. 

 

Leienplein 2

 


Purdey

Tijdloze vrouwenmode

Het Nederlandse modemwerk Purdey staat voor tijdloze mode en vrouwelijke elegantie. Bij de winkel in de Korenstraat kun je terecht voor collecties vol stijlvolle en draagbare kleding.