Directlampen pop-up outlet 

Leuk nieuws! Zaterdag 1 september opent Directlampen een pop-up outlet aan de Hoofdstraat 145, in het oude pand van Witteveen. 

 

 

Feestelijke opening
Na al het harde werk gaan de lichten bij Directlampen aanstaande zaterdag officieel aan in het centrum van Apeldoorn. Om 12:00 uur vindt de feestelijke opening plaats in het pand van voormalig herenmodezaak Witteveen aan de Hoofdstraat 145. Er staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar, de catering wordt verzorgd door de buren van Central Park. Leuk detail: tijdens de opening worden er extra hoge kortingen gegeven en maak je kans op verschillende prijzen. 

 

 

Pop-up outlet
De nieuwe winkel verlicht de binnenstad voor een periode van minimaal vier maanden. Het zou zelfs kunnen dat ze nog twee maandjes langer blijven, maar dat is nog even afwachten. “Dichter bij de klant staan tijdens de donkere maanden is het doel. De pop-up outlet geeft ons deze mogelijkheid. Wij kijken dan ook erg uit naar de komende maanden en de feestelijke opening. Iedereen is welkom’’, zegt Tim Lebrechthausen.

 

 

Directlampen 
Directlampen is een snelgroeiende verlichtingswebshop. De pop-up outlet in Apeldoorn is het tweede fysieke filiaal van Directlampen. Sinds een jaar is een vaste winkel in Veenendaal geopend. Het bedrijf biedt alle soorten lampen aan, voor binnen en buiten. In de pop-outlet vind je straks zelfs meer dan 300 lampen! Maandelijks wordt er van collectie gewisseld.