Culturele Pleinmarkt

vr 21 t/m zo 23 juni 2019

Bij de Culturele Pleinmarkt beleef je kunst en cultuur! Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni tonen de meest uiteenlopende kunstenaars hun werk in en rondom Theater Orpheus en talent en kun je genieten van live-entertainment van verschillende Apeldoornse culturele groepen en instellingen. Gratis toegang.

 

In de 50 jaar van haar bestaan heeft de Culturele Pleinmarkt zich ontwikkeld tot misschien wel het gezelligste en grootste culturele festival van Apeldoorn met muziek, dans, optredens en kunst. Niet voor niets komen er jaarlijks ruim 15.000 bezoekers op af. Op de tonelen, in de foyers en buiten op het voorplein kun je op verschillende manieren kennis maken met het uitgebreide aanbod op gebied van kunst en cultuur in Apeldoorn.

 


Een cultureel samenkomen

Het culturele aanbod is zo veelomvattend dat je wel langs móet komen om het zelf te ervaren. Verwacht jonge musici, getalenteerde singer-songwriters, zang, diepzinnige dichters en hartverwarmend theater. Leuk detail: bij de kramen van een aantal gezelschappen kun je informatie krijgen en zelfs ter plekke lid worden!

Bereid je voor op een kleurrijk en divers palet op het gebied van schilderen, tekenen, sieraden en keramiek maken. Het leuke is dat de kunstenaars veelal actief aan het werk zijn bij hun kraam, wat zorgt voor een bruisende en levendige markt.

 

 

Waan je als bezoeker in Montmartre, al snuffelend tussen kunst in allerlei vormen en beleef muziek, zang en dans onder het genot van een goed glas wijn en wat lekkers. Dát is de Culturele Pleinmarkt.

 

Ben je benieuwd naar het volledige programma of heb je interesse in het tonen van jouw werk of optreden tijdens de Culturele Pleinmarkt?

Meer informatie >>


culturele pleinmarkt apeldoorn