CODA deelnemer Gelderse Museumdag

Zaterdag 22 oktober - CODA MuseumNaar CODA voor 1 euro

Tijdens de Gelderse Museumdag bezoek je CODA Museum voor slechts € 1,-. Bovendien is er een vol programma voor kinderen en ouders! Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is.


Speurend op ontdekkingsreis door de geschiedenis van Apeldoorn

Gewapend met een speciaal speurderskoffertje en een speurtocht kunnen kinderen vanaf 8 jaar de geschiedenis van Apeldoorn op een speelse manier ontdekken. Door de aanwijzingen te volgen, komen ze in de verschillende paviljoens meer te weten over de Tweede Wereldoorlog, vakantie op de Veluwe en bijvoorbeeld Apeldoorn rond 1900. Lees meer over de Spannende Speurtocht. Van 10.00 tot 16.00 uur.


Verleg je grenzen en word stokjong piepoud

Wanneer ben je oud? Blijf je niet altijd een beetje kind, ook al ben je oma of opa? Word je eigenlijk iemand anders, wanneer je ouder bent? In de kindertentoonstelling Stokjong Piepoud ontdek je wat oud en jong zijn eigenlijk is. Bij Stokjong Piepoud kun je spelen met de schaduwpoppen in het schaduwtheater. De grote voorleesstoel uit het boek staat klaar. Je kunt het boek in het groot beleven en je verkleden als een echte stokjonge of piepoude oma of opa. Van 10.00 tot 16.00 uur.


Inloopworkshop CODA Atelier - What Remains

Speel jij met al het speelgoed dat je hebt? Of heb je ook speelgoed waar je niet meer mee speelt? Kom naar CODA Atelier, neem dat speelgoed mee en geef het een tweede leven! Van 14.00 tot 16.00 uur.


Voor ouders - gratis rondleiding door het museum

Tijdens deze rondleiding krijg je meer informatie over de tentoonstellingen What remains en Private Confessions die in CODA Museum te zien zijn. Deelname is gratis. Van 13.00 tot 15.00 uur.


Tweede kaartje gratis t/m 22 januari 2017

Exclusieve aanbieding! Tot en met 22 januari 2017 kan je nu naar 'What Remains' in CODA Museum, ieder tweede kaartje gratis! Claim deze aanbieding >>