Actievoorwaarden

Heb jij tussen 24 juni 2019 en 24 juli 2019 meegedaan aan de beestachtige krasactie? Dan maak je kans op mooie prijzen! De krasactie is inmiddels afgelopen, maar tot 31 augustus kun je nog wel jouw krascode checken. Ga naar de homepage, vul de code op de kraskaart in en ontdek meteen of je gewonnen hebt! Prijzen zijn niet inwisselbaar voor (contant) geld of andere producten dan hieronder vemeld.

Prijzen

Je maakt kans op:

  • 13x shoptegoed in de binnenstad (Shirts & Co, Oxener schoenen, Mansion 24, Bla bla Stores, Lab02, Kaaslokaal, Henri Bloem, Simon Levelt, WAAR, Klein Berlijn, Doppio en Bakker Keurhorst)
  • 5x toegang tot Park Hoge Veluwe voor 2 personen
  • 5x toegang tot de Apenheul voor 2 personen
  • 25x gratis 1 bolletje ijs bij Claudio’s

Je prijs verzilveren

***Bewaar je winnende kraskaart goed: deze heb je nodig om je prijs te verzilveren.***

Heb jij een gratis bolletje ijs gewonnen? Dan kun je je prijs direct in de winkel op vertoon van de kraskaart verzilveren. Let op: alleen een foto is niet voldoende. Je kunt de kraskaart tot 31 augustus 2019 verzilveren. Wacht dus niet te lang!

Win je een van de overige prijzen? Mail dan een foto van je winnende kaartje samen met je voor- en achternaam en telefoonnummer naar info@apeldoorn-binnenstad.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen zodat we de prijs kunnen overhandigen. Verzilveren kan tot 31 augustus 2019. We gebruiken je gegevens alleen voor deze actie.

Terug naar Homepage