Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

Buitenfilms bij Gigant

Geniet van een topfilm in de buitenlucht op het Van Reekumplein!

Vanaf vrijdag 12 juli start Gigant met een serie van 7 filmvertoningen in de buitenlucht! Op het Van Reekumplein (tussen Gigant en CODA) wordt een heuse buitenbios gecreëerd, waar je een prachtige selectie films kunt bekijken onder de sterrenhemel.


7 topfilms in de buitenlucht

De films starten doorgaans om 22:00 uur. Het kan zijn dat de films iets later beginnen omdat het nog niet donker genoeg is. Tijdens de buitenfilm avonden is er een bar gevuld met zomerse biertjes, fijne wijnen en zijn er per avond goed gevulde borrelplanken, geheel in smaak en stijl van de film op de desbetreffende avond.


Praktische informatie

  • Aanvang: 22:00
  • Locatie: Van Reekumplein (tussen CODA en Gigant)
  • Tickets kosten €8,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa van Gigant en online.
  • Het regent! En nu? Zonder tegenbericht op de website en social media kanalen van Gigant gaat de buitenfilm bij een regenbuitje gewoon door.

Programma‚Äč

De titels van juli zijn bekend, die van augustus volgen zo snel mogelijk.


12 juli - Den skyldige

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

Meer informatie >>


19 juli - Let The Right One In

Oskar is een 12-jarig jongetje dat continu wordt geplaagd door twee bullebakken en het thuis ook niet makkelijk heeft met zijn gescheiden ouders. Op een dag ontmoet Oskar zijn nieuwe buurmeisje Eli en aarzelend worden de twee vrienden. Sinds ze naast Oskar en zijn familie is komen wonen, sterven plotseling een hoop mensen, maar niemand weet waarom, behalve Oskar,  want hij is verliefd op een vampier.

Meer informatie >>


26 juli - A casa tutti bene

Albo en Pietro vieren met hun talrijke familie hun 50-jarig huwelijk op het zonovergoten eiland Ischia. Als de boot vanwege sterke wind niet meer afvaart, moet de grote familie noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar doorbrengen en komt alle oud zeer en andere spanningen naar boven. A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!