Toeristische brochures

Twee keer per jaar stellen we in samenwerking met Apeldoorn Marketing toeristische folders samen. Deze verspreiden we onder diverse toeristische attracties en verblijfslocaties en zijn uiteraard ook beschikbaar voor u, zowel online als offline. Op deze pagina kun je de toeristische folders eenvoudig downloaden én bestellen.

 

Bestellen

Wil je als bezoeker, bewoner of onderneming graag een aantal toeristische folders bestellen? Laat het ons weten en wij sturen 't naar je op! Stuur ons een mail >>

 

Binnenstadsbrochure najaar 2018 >>

De binnenstad van Apeldoorn is dé plek om naar hartenlust te shoppen, lunchen, dineren en te genieten van theater, muziek, film en tentoonstellingen. De highlights van de binnenstad hebben we verzameld voor je in deze brochure. 

 

Evenementenkalender okt 2018 - maart 2019 >>

Ook in de koude en soms gure najaarsmaanden bruist Apeldoorn van de knusse festivals en toffe evenementen. Laat je verrassen door het aanbod!

Stadswandeling Apeldoorn >>

Ontdek al wandelend het centrum van Apeldoorn. De route leidt je langs architectuur, terrassen, bijzondere beelden, water en musea en duurt ongeveer een uur. Veel plezier!

Best of Apeldoorn brochure - najaar 2018 >>

Waar moet je nou eigenlijk zijn voor de leukste uitjes in Apeldoorn? En waar kun je 't lekkerst eten? De highlights en uittips in de wintermaanden van Apeldoorn en de omliggende dorpen zijn verzameld in onderstaande brochure!

Apeldoorn viert de herfst brochure >>

Denk je aan herfst in Apeldoorn, dan denk je al snel aan een heerlijke herfstwandeling door een van de prachtige bossen die Apeldoorn rijk is. Maar er is meer! In deze brochure vind je alle herfstactiviteiten van Apeldoorn en omgeving bij elkaar.