Bockbierfestival in de binnenstad

Kom je ook een biertje drinken tijdens het herfstbierfestival? Op zaterdag 6 oktober organiseren Belgisch biercafé De Graaf van Vlaanderen en Finnegan's Irish Pub samen een herfstbockfestival in hartje centrum. 
 

35 herfstbieren

Er worden maar liefst 35 herfstbieren geschonken, van zowel de tap als van de fles. Naast het schenken van de bieren, zijn er ook lekkere hapjes. Ook de muziek is helemaal geregeld: de band Woodworks treedt op en er is een dj. Het festival vindt plaats op zowel het voor- als achterterras van De Graaf van Vlaanderen en op het terras van Finnegan's Irish Pub. Tijd: 15.00 tot 23.00 uur.

Bij de Finnegan's worden 10 alom bekende bokbieren getapt, o.a. van Texels, Grolsch en La Trappe. Bij De Graaf vind je in totaal 20 bieren: een aantal klassieke bieren (zoals Chouffe Bok en barbar Bok) en een aantal bokbieren van kleine brouwerijen zoals Vandestreek en Kleiburg. Daarnaast is er een aparte bar met een aantal exclusievere bieren die alleen op fles verkrijgbaar zijn. 


Strippenkaart

Er zijn strippenkaarten te koop voor € 20,-. Daarmee kun je 8 biertjes en een gratis hapje halen, maar er zijn ook losse muntjes verkrijgbaar voor € 2,50 per stuk. Eén tapbiertje = 1 muntje en 1 flesbiertje = 2 muntjes. Strippenkaarten en muntjes zijn ter plekke verkrijgbaar. Proost!