Binnenkort in de binnenstad

Brownies & DownieS

In de Apeldoornse binnenstad strijkt binnenkort een vestiging van een bijzondere lunchroom neer: Brownies & DownieS! De lunchroom zal zich vestigen zich in de monumentale villa op de hoek van de Rosariumstraat en Hoofdstraat. 

 


Brownies & DownieS

Bij Brownies & DownieS, met vestigingen door het hele land, werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel van Brownies & DownieS is dan ook om de werknemers ervaring op te laten doen op de arbeidsmarkt. Je kunt bij Brownies & DownieS behalve van een kop koffie of thee ook genieten van lekkere broodjes, taartjes, soepen, salades en, jawel, brownies!

 

De locatie

Brownies & DownieS gaat zich dus vestigen in een Apeldoorns pand. En niet zo maar één: namelijk de witte, monumentale villa aan de Hoofdstraat 51. Dit pand is werkelijk prachtig, stamt uit 1898 en is in 2017 grondig gerenoveerd. Op de begane grond is straks plek voor zo’n 50 a 60 mensen. Buiten wordt een stadstuin gecreëerd waar het heerlijk vertoeven wordt. Brownies & DownieS opent naar verwachting in mei. Het duurt nog even, maar dan heb je ook wat!