Apeldoornse Terrassen Parade 

Ruim dertig terrassen in de Apeldoornse binnenstad zijn op (koop)zondag 5 augustus het toneel voor de Apeldoornse Terrassen Parade. Zoek tussen 13.30 en 17.30 een lekker plekje op een van de deelnemende terrassen en geniet van alle (straat)artiesten die voorbij trekken.

 


Van terras naar terras

Genieten van een drankje op een van de fijne terrassen van onze stad terwijl de meest uiteenlopende (straat)artiesten aan je voorbij trekken? Het kan op 5 augustus tijdens de allereerste editie van de Apeldoornse Terrassen Parade! Tussen 13.30 en 17.30 uur trekt een bont gezelschap aan artiesten dwars door de stad, van terras naar terras, om het aanwezige publiek te vermaken met verschillende soorten entertainment. 

 


Magie beleven

Naast diverse straatmuzikanten zijn onder andere ook theatermakers, tafelgoochelaars en acrobaten aanwezig om jou te voorzien van een voorstelling, optreden of miniconcert. Je hoeft niets meer te doen dan een plekje te bemachtigen op één van de vele deelnemende terrassen. Het mooie van de Apeldoornse Terrassen Parade is, dat je niet van je plek af hoeft te komen. De artiesten schuiven gewoon door en zo krijg je vanzelf een aantal optredens voorgeschoteld. 

 

Ben je nog lang niet uitgekeken na één optreden en wil je meer zien of horen van een artiest? Dan hop je toch gewoon met de artiest mee naar het optreden bij het volgende terras?

 


Talent gezocht!

De organisatie, Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn, laat weten dat er in het programma nog enkele plaatsen voor optredend talent beschikbaar zijn. Dus bèn of kèn je een (straat)artiest, muzikant of een andere performer die bij de Apeldoornse Terrassen Parade niet mag ontbreken? Neem dan per mail contact op! 


Deelnemende terrassen

Ruim 30 terrassen doen mee met de Apeldoornse Terrassen Parade. Bekijk hieronder het overzicht en bedenk alvast op welk terras jij neerstrijkt voor een middagje fun & entertainment in onze fijne binnenstad!

 


Verrassende optredens

Bezoek dus de (koop)zondag op 5 augustus in centrum en beland heerlijk op een terrasje. Geniet van een drankje en laat je verrassen door magische voorstellingen, bijzondere ontmoetingen, swingende optredens of miniconcerten die voor of op jouw terras plaatsvinden. Want de Apeldoornse Terrassen Parade heeft het allemaal. Kijk voor het volledige programma en de deelnemende terrassen op de Facebookpagina van Centrum Evenementen Apeldoorn.


Meer informatie? Check het Facebook-event >>