Winkelen
Markten
Horeca
Cultuur
Uitagenda
Ondernemen

5 x romantisch dineren op Valentijnsdag

We vieren de liefde! Ben jij nog op zoek naar dat ene perfecte cadeau? Zoek niet verder! De Apeldoornse binnenstad biedt tal van plekjes waar je heerlijk én romantisch kunt dineren met jouw geliefde. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

 


#1 Brasserie & Wijnbar Martins

Bij Martins is het altijd goed toeven. Ook dit jaar kun je er samen met je vlam aanschuiven voor een heerlijk 3 gangenverrassingsmenu 'Share & Dare'. Inclusief een oester en een glas champagne betaal voor je dit menu €49,50 per persoon. Wil je het feestje compleet maken met een wijnarrangement? Dan betaal je €65,- per persoon. Maar let op! Durven jullie het aan om exáct 30 seconden te zoenen, dan wordt de rekening betaald door Martins! Hoe leuk is dat? Adres: Paslaan 5.

 

Meer informatie >>

 


#2 De Pastazaak

Dol op de Italiaanse keuken? Op de hoek van de Van Kinsbergenstraat (aka 't Proefstraatje) zit de Pastazaak: dé plek voor een smakelijke lunch, borrel of diner met Italiaanse twist. Ook bij de Pastazaak kun je genieten van een speciaal 3gangenmenu op Valentijnsdag. Je krijgt een amuse, een luxe antipastiplank om lekker te delen, keuze uit een hoofdgerecht van de kaart én een romantisch dessert... Loopt het water je al in de mond? De kosten van dit fijne menu bedragen €27,50 per persoon. Reserveren raden we je sterk aan! Adres: Van Kinsbergenstraat 24.

 

Meer informatie >>

 


#3 Eetcafé Fijn

Eetcafé Fijn is stiekem veel meer dan een eetcafé. Een gezellige plek met een knusse maar frisse uitstraling waar je kunt lunchen, dineren maar ook borrelen, zowel binnen als 's zomers buiten. Op Valentijnsdag serveren ze een speciaal opgesteld 3 gangenmenu. Je wordt ontvangen met bubbels en een rode roos. Als voorgerecht serveren ze een proeverij, 't hoofdgerecht is een surf en turf en als nagerecht krijg je een chocoladedroom. Romantiek ten top! Adres: Raadhuisplein 8. 

 

Meer informatie >>

 


#4 Klein Berlijn

Een hippe plek waar je gezond én verrassend eet: dat is Klein Berlijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om losse gerechten van de kaart te bestellen. Je kunt ook voor het Valentijn 3 gangenverrassingsmenu gaan. Inclusief amuse en glaasje champagne betaal je €45,- per persoon. Er zijn nog enkele tafeltjes vrij, dus wees er snel bij! Adres: Hoofdstraat 34. 

 

 

Meer informatie >>

 


#5 Twenty2

Valentijnsdag bij Twenty2? Yes please! De meesterbreinen achter Twenty2 hebben namelijk weer een mooi all-in menu voor je samengesteld. Liefdevolle gerechten, een glas bubbels, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met snoeperijen én een likeurtje na. Voor het Valentijnsmenu van Twenty2 betaal je €87,- per persoon. Wel even reserveren! Adres: Van Kinsbergenstraat 2.

 

Meer informatie >>

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!